Bez srama 285 pregleda 23. ožujka 2024.

O kome zapravo govori novi hit film 'The Idea of You'?

youtube/canva

Film je snimljen prema istoimenoj knjizi koju možete pročitati prije nego ovaj novi romantični hit stigne na streaming platforme

Otkako je stigao trailer za novu romantičnu komediju 'The Idea of You', mnogi nagađaju kako priča ustvari govori o ljubavi između pjevača Harryja Stylesa i glumice Olivije Wild. Osim toga, mnogi su uvjereni kako nas ovaj film vraća u ona dobra, stara vremena romantičnih komedija koje smo nekada obožavali gledati, poput Notebooka i 'Kako izgubiti frajera u deset dana'. 

POGLEDAJTE TRAILER:

Radnja ovog filma vrti se oko Solène ( Anne Hathaway) koja je 40-godišnjakinja, pri tome i samohrana majka, koja odlučuje ponovno uživati u svakom trenutku svog života. Solène odlazi na veliki glazbeni festival, Coachellu, sa svojom kćeri, a tamo upoznaje 24-godišnjeg Hayesa Campbella (Nicholas Galitzine), pjevača grupe August Moona - najzgodnijeg boy benda na planetu, piše Miss7.

Osim velike razlike u godinama, već na početku veze ovog para pokazuju se još mnoge druge 'prepreke' koje ih sputavaju da do kraja uživaju u svojoj vezi, poput potpuno različitih načina života. No, unatoč svim nedaćama, njih dvoje će učiniti sve da njihova ljubav potraje... Hoće li u tome zaista i uspjeti?

Saznat ćemo već 2. svibnja ove godine, kada film izlazi na streaming platformi Amazon Prime. A do tada, ako ste nestrpljivi, možete pročitati knjigu po kojoj je film napravljen.

Film je, naime, nastao prema istoimenoj knjizi autorice Robinne Lee iz 2017. godine, a sama Lee kaže kako je lik Hayesa inspiriran nizom različitih muškaraca, od njezina supruga, do njezinih bivših momaka, princa Harryja (i, da, malo i Harryja Stylesa). Ipak, autorica tvrdi da je u ovoj knjizi najvažnija Soléne i izazovi s kojima se susreću žene tijekom starenja i "prelaženja pragova" u određenim godinama.

"Željela sam napisati roman koji bi doveo u pitanje određene mitove: da ženska seksualnost prestaje postojati nakon što uđemo u srednje godine; da nas dobivanje djece više ne čini seksualno privlačnima, da žene u određenom trenutku svog života —postaju nevidljive", rekla je u intervjuu 2017.

Sad još više jedva čekamo pogledati film! A vi?

Tvoja reakcija?