Bez srama 1362 pregleda 14. srpnja 2023.

Zayn Malik otkrio razlog napuštanja One Directiona

Pixsell

Zayn Malik je konačno otkrio zašto je napustio popularni boy bend 'One Direction'.

Zayn Malik se odlučio povući iz britansko-irskog benda u ožujku 2015. godine. Pjevač se htio odmoriti od svjetla reflektora nakon što je 2010. godine doživio slavu. 

Zayn je prilikom odlaska rekao da želi živjeti kao "normalan 22-godišnjak koji se može opustiti i provesti malo vremena izvan svjetla reflektora".

Rekao je da nije imao problema sa svojim kolegama iz benda, ali je tijekom intervjua u podcastu 'Call Her Daddy' Malik otkrio da su se potpuno zgadili jedan drugome.

"Pomislio sam, 'Samo ću otići odavde, mislim da je ovo gotovo'. Sebično sam želio biti prva osoba koja će otići i napraviti vlastitu pjesmu", pojašnjava pjevač.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Očito je bilo i nekih temeljnih problema unutar našeg prijateljstva. Dosadili bismo jedno drugom, ako mogu biti potpuno iskren."

"Bili smo zajedno gotovo svaki dan pet godina. Bili smo bliski i morali smo zajedno raditi lude stvari koje nitko drugi na svijetu nikada neće razumjeti", dodao je.

Više godina nakon što je napustio bend, Malik je priznao da nikada nije želio biti dio njega.

"Mislim da sam oduvijek želio otići, od prve godine. Nikada zapravo nisam želio biti tamo, u bendu. Odmah sam znao da to nije za mene jer sam shvatio da ne mogu ništa dati", pojašnjava popularni pjevač, a piše Her.

Tvoja reakcija?