Upišite pojam pretrage...

anđeoski glas

Časna sestra postala hit: Internet luduje zbog ove izvedbe pjesama Nine Badrić!

Časna sestra postala hit: Internet luduje zbog ove izvedbe pjesama Nine Badrić!
FOTO: print screen
Cool na kvadrat

Obećavamo, ovaj video će vam popraviti dan...

Priznajte, i vi obožavate kada domaće i strane zvijezde na svojim profilima na društvenim mrežama podijele njihove hitove ali u izvedbi "običnih" ljudi. Štoviše, nećemo se iznenaditi ako nam kažete da maštate o tome da jednoga dana ispod jednog takvog svog videa ugledate nekoliko stotina (ili tisuća) lajkova i barem na trenutak osjetite kako je to biti poznat.

No, u takvim videima glavnu ulogu najčešće imaju preslatki klinci, ali složit ćete se da se ne sjećate kada ste posljednji put vidjeli raspjevanu časnu sestru koja pjeva hitove Nine Badrić. Pa, upravo je jedan takav video preko noći postao viralni hit. 

Naime, Nina Badrić podijelila je na svojim društvenim mrežama snimku u kojoj se vidi jednu hrvatsku časnu sestru kako pjeva njezine pjesme. Nakon što je vidno raspoložena otpjevala "Dani i godine", prebacila se na "Trebam te" i objasnila je kako je pjesma posvećena Isusu.

Osoba iza kamere u jednom je trenutku pita "Kome šaljemo video? Isusu?", simpatična časna sestra odgovara - Nini Badrić!

Vjerujte, ovaj video će vam izmamiti osmijeh na lice!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tagovi

Komentari (1)

Pogledaj sve komentare
  • kazimir
    kazimir
    20. ožujka 2017. 10:27

    Mnogo bre lepo! Bravo vedra i vesela seko.