Fancy a. f. 1450 pregleda 03. kolovoza 2022.

Ova kombinacija dvije frizure obilježit će kraj ljeta!

julianmachann/instagram

Ako već razmišljate o novoj frizuri koju ćete isfurati nakon ljetnih dana ispunjenih morskom soli i suncem, savjetujemo vam da nastavite čitati jer vam donosimo ideju za jednu frizuru koja će obilježiti početak jeseni

'Sachel' frizura najnoviji je trend kada je u pitanju stiliziranje kose i kombinacija je dvije vrlo popularne frizure - shag i Rachel, koju svi često nazivamo 'Rachelica'. 

Smatramo kako 'Rachelicu' ne trebamo posebno objašnjavati jer svi znamo da ju je, u 'Prijateljima' proslavila Jennifer Aniston, a, kako piše Miss7, shag frizuru isfurale su Miley Cyrus, Suki Waterhouse i Billie Eilish. 

Frizuru sachel, stilist slavnih osoba Syd Hayes definirao je kao "mjesto gdje shag susreće Rachel što znači kosu nešto opuštenijeg shag bunta dorađenu mekoćom i uglađenošću rachelice". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Kako biste postigli najbolji izgled ove frizure, Syd savjetuje da lice uokvirite dužim pramenovima ispod kojih će padati nareckani slojevi te da ju stilizirate puderom za kosu i sprejem za teksturu kako bi joj dodali volumen te dozu razigranosti. 

Hoćete li se i vi odlučiti za ovu frizuru? 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?