Fancy a. f. 548 pregleda 06. siječnja 2023.

'Shower makeup' je trenutno najhot beauty trend

huda beauty/instagram

Kim Kardashian i dalje nastavlja utjecati na razne sfere društva, pa je tako još jednom od nje krenuo beauty trend koji svi žele negdje isfurati u 2023. Doduše, trend je malo 'doradila' Huda Kattan, a sad ga i vi možete isprobati. Kako se vama sviđa?

Na TikToku je trenutno najveći hit 'shower makeup'. Radi se o beauty trendu koji je ustvari kombinacija makeupa i frizure koji izgledaju sjajno i 'mokro'. Doslovno kao da ste upravo izašli ispod tuša. 

Trend je krenuo od jedne od najpopularnijih žena na svijetu, Kim Kardashian, a sad brojne beauty influencerice na mrežama kopiraju njezin 'wet' look.

@martinamicole OGGI PROVO A FARE LO “SHOWER MAKEUP” DI @hudabeauty 🥹 IO CREDO DI AVER SCOPERTO UN NUOVO AMORE! 🥹 CHE NE PENSATE? #makeuptutorial #makeuptrend #showermakeup #hudabeauty #espressoh #makeuphacks #beauty #glowymakeup ♬ Stylish Jazz HipHop - Future Oriented Triad

Zapravo, nije samo ona zaslužna za trend. Doradila ga je osnivačica brenda Huda Beauty, Huda Kattan, koja je prva snimila TikTok tutorial kako dobiti taj 'shower makeup' izgled. 

Ključ je u tome da koristite što manje šminke i teških podloga. Samo malo laganog pudera i korektora na pravim mjestima te sjaj, highlighter i pravilno konturiranje. Na usnama nema ničega osim malo 'razmrljane' olovke i prozirnog sjajila, a završni su korak rumenilo i mokra kosa, koji zaokružuju cijeli izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

@hudabeauty Shower Makeup What do you guys think? #showermakeup #hudabeauty #cryingmakeup @Huda Beauty #fauxfilterconcealer #fauxfilterfoundation #wishfulskin Honey Whip #hudabeautylipcontour in Pinky Brown #empowered face gloss #legitlashesmascara #cheekytint #silkbalm ♬ original sound - Huda Beauty

Pogledajte u videu kako dobiti ovaj look. Hoćete li ga isprobati i isfurati za neki sljedeći zimski party ili ipak ovo nije za vas? 

Tvoja reakcija?