Fancy a. f. 821 pregleda 15. travnja 2024.

Evo prijedloga za pristupačnije verzije Dyson Airwrapa

Nijedan proizvod za stiliziranje kose nije izazvao takvu pomamu kao Dyson Airwrap

Zahvaljujući društvenim mrežama, Dyson Airwrap postao je najtraženiji 'gadget' za uređivanje kose. Svi koji teže frizuri kao iz salona, tiha je patnja, no zbog svoje (preskupe) cijene, nerijetko ostaje samo želja.

Zato smo odlučili potražiti alternative i olakšati vam kupnju.

REVLON ONE STEP BLOWOUT CURLS

Riječ je o uređaju koji omogućava istovremeno sušenje kose i kovrčanje iste. Ima četiri postavke topline, a za najbolje rezultate stiliziranja, piše kako se kosa treba prosušiti ručnikom, staviti zaštitu od topline, počešljati i krenuti sa stiliziranjem. 

SHARK FLEXSTYLE

S ovim stilizirajućim uređajem, vrlo jednostavno možete postići svilenkastu, podatnu frizuru za koju ćete dobiti mnogobrojne pohvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shark Beauty (@sharkbeauty)

LUXX AIR PRO 2 HAIR DRYER BRUSH SET 

Amazonova inačica jedna je od najpopularnijih! Brzo se zagrijava i kosu ostavlja neodoljivo glatkom i sjajnom, a frizura je postojeća nekoliko dana.

@faithdrew_

Linked in my Amazon storefront under “HAIR” 🫶

♬ original sound - Faith Drew | HAIR GROWTH

GHD RISE HOT BRUSH 

Jedan od najpopularnijh brendova kada je riječ o kosi, je svakako GHD. Stoga ni ne čudi da su i oni izbacili svoju inačicu za istovremeno sušenje i stiliziranje kose. Zbog svog oblika, idealna je za odizanje kose od korijena čime se postiže izniman volumen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ghd hair (@ghdhair)

ELECSCOP HAIR DRYER BRUSH 

Ako je suditi po TikToku, ovo je najpopularnija inačica. Ima nekoliko nastavaka, baš kao i Dyson, s kojim postižete perfektnu frizuru baš svaki put.

@dakki3m Sorry this video isnt the greatest 😅 i wash my hair once a week and this came in i wanted to try it! #dysonairwrapdryer #walmartdysonairwrap #elecsophairdryer ♬ original sound - Maddyson

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?