Fancy a. f. 4976 pregleda 31. kolovoza 2023.

Trendovi frizura koji će biti popularni u 2024. prema AI-u

screenshot/instagram/canva

Osim što se koristi za pisanje radova ili prikupljanje i obradu podataka, sve popularnija umjetna inteligencija od sada se koristi i za predviđanje trendova.

Online chatbotovi, kao što su ChatGPT i Bard, programirani su da obrađuju unose poput dijaloga ili teksta, analiziraju njihovu važnost i generiraju odgovore koji mogu oponašati ljudski razgovor kada se od njih zatraži naredba. Stoga su stručnjaci iz Milliesa iskoristili moći umjetne inteligencije i zatražili od ChatGPT-a i Barda da predvide najpopularnije frizure u 2024. godini. Rezultati su fantastični!

Evo koje najpopularnije trendove frizura predviđa umjetna inteligencija za 2024. godinu:

1. Konturiranje

Umjetno pristupa jedinstvenog kroja za sve, trendovi frizure postaju puno personaliziraniji kako bi uzeli u obzir vašu osobnost, strukturu kostiju i vaše osobine. Prema umjetnoj inteligienciji konturiranje će postati novi trend.

"Stilist će u ovoj tehnici koristiti slojeve i kuteve kako bi stvorio izgled frizure koji će naglasiti vaše crte lica", piše ChatGPT. 

2. Održiva i prirodna njega kose

Ljudi sve više razmišljaju o utjecaju naših rutina njege na planet, zbog čega se sve češće traže ekološka rješenja. "Uz sve veći fokus na održivost i ekološki prihvatljive rutine, može doći do povećane potražnje za prirodnim proizvodima za njegu kose i tehnikama koje minimaliziraju utjecaj na okoliš", piše ChatGPT.

3. Kratki, slojeviti krojevi

"Kratka kosa definitivno je u trendu za 2024., a slojeviti rezovi će doprinijeti dimenziji i teksturi", kaže Bard. "Ovo je izvrsna opcija za osobe s tankom kosom jer će pomoći u dodavanju volumena."

4. Inovativni dodaci za kosu

"Tehnološki napredak mogao bi dovesti do stvaranja inovativnih dodataka za kosu koji kombiniraju stil i funkcionalnost", piše ChatGPT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

5. Retro utjecaji

"Trendovi mode i ljepote često se mijenjaju, tako da možemo vidjeti oživljavanje frizura iz prošlosti s modernim prizvukom", piše ChatGPT, a prenosi Glamour.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?