Prvi 874 pregleda 30. travnja 2019.

Ashely i Caru hejtaju jer su zajedno?

sweetbabyjamie/Instagram

Glasine o vezi između britanskog modela Care Delevigne i zvijezde 'Slatkih malih lažljivica' Ashely Benson već su duže vrijeme aktualne, a Cara i Ashely uopće se ne trude opovrgnut ih

Cara i Ahely nisu još službeno potvrdile svoju vezu, ali internet je već opredijeljen na one koji ih podržavaju i one koji pišu jako ružne komentare na račun njihovog odnosa. Kako se nose s tim, ali i što je o njihovoj vezi do sad poznato zna Cosmopolitan.

Tjedan mode u Parizu provese su zajedno i odlučile podijeliti zajedničku fotografiju na kojoj su prilično prisne:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

post show cuddle puddle 👩‍❤️‍👩 @chanelofficial

A post shared by Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie) on

Cara je nosila reviju za Chanel, pa je Ashley najvjerojatnije u prvom redu podržavala svoju djevojku. A koji je bolji način za proslaviti važan trenutak karijere nego u zagrljaju voljene osobe?

No, objava nije prošla nezapaženo. Cure se često moraju nositi s komentarima poput ovog upućenog Ashely : "Ozbiljan sam, moraš se držati podalje od tog đavola i nikada se ne vraćati. Siguran sam da će te mnogi snažni vjernici odvesti natrag na pravi put. Vi volite muškarce i trebate ih." Ashley mu nije ostala dužna te je odgovorila: "Gledaj svoja posla i pusti tuđa". 

Inače, ove dvije ljepotice se već više od godine dana podržavaju u svemu što rade, a zajedno su provele čak i prošli Božić u Londonu, gdje je Ashley proslavila i svoj rođendan. Kako pokazuje ova fotografija, nije ga mogla provesti u boljem društvu:

Cara i Ashely prvi put viđene su zajedno prošle godine, a teško je ne primijetiti kako se drže za ruke. Hm, rade li to sve prijateljice?

Iako se nagađa kako su u jednom periodu prekinule, čini se kako je sad sve u redu, a javnost samo čeka službenu potvrdu. Nama se čini da su zaljubljene preko ušiju!

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg, nisam znala!!