Prvi 242 pregleda 09. rujna 2023.

'Dnevnik Bridget Jones' uskoro dobiva svoj četvrti dio!

youtube/amazon

Autorica originalnog serijala knjiga Helen Fielding potvrdila je kako trenutno radi na četvrtom filmu Bridget Jones.

Dok je izvor za The Sun prošlog srpnja rekao da producenti 'potajno' rade na novom scenariju, autorica originalnog serijala knjiga, Helen Fielding, potvrdila je da radi na četvrtom filmu.

Tijekom intervjua Fielding je rekla: "Da, radim na tome i stvarno se nadam da će se to dogoditi. Svaki film koji se napravi je čudo! Stvarno je teško napraviti filmove i učiniti ih dobrima. Ali ja bih to voljela vidjeti na ekranu."

Iznimno uspješni i popularni filmovi o ovom simpatičnom liku zaradili su gotovo milijardu funti na kino blagajnama, stoga možda nije iznenađujuće da se Bridget Jones vraća na veliki ekran.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Dok se ne sazna više, evo svega što trebate znati o njezinim najnovijim pustolovinama, uključujući glasine o tome koje će zvijezde reprizirati svoje uloge.

O čemu govori 'Dnevnik Bridget Jones 4'?

Detalji zapleta tek trebaju biti otkriveni, međutim izvor je rekao da će novi film pratiti Bridget koja prolazi kroz kušnje i nevolje majčinstva sa svojim sada odraslim sinom.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Tko glumi u Dnevniku Bridget Jones 4?

Izvor je rekao da će za novi film opet biti koscenarist Helen Fielding te da će Zellweger ponoviti naslovnu ulogu.

Također, mnogi od originalnih glumaca će se vratiti, tako da možemo očekivati da će se Colin Firth, Jim Broadbent i Emma Thompson ponovno pojaviti u ovom legendarnom serijalu.

​Kada će izaći 'Dnevnik Bridget Jones 4'?

Budući da još nema potvrde, nitko ne može nagađati kada bismo mogli gledati četvrti nastavak filma, no šuška se kako bi proizvodnja trebala započeti kasnije ove godine, piše Harper's Bazaar.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?