Prvi 377 pregleda 29. kolovoza 2019.

Ed Sheeran neće nastupati: Pjevač najavio pauzu

popsugarme/Instagram

Pjevač je na turneji od 2017. godine, a sada je najavio pauzu.

Ed Sheeran je najavio pauzu od nastupanja nakon što je na turneji Divide od 2017. godine pjevao 260 puta. Pjevač neće nastupati barem godinu i pol dana, a sve kako bi se posvetio svojoj surpuzi (s kojom se vjenčao u tajnosti) i obiteljskom životu.

- Kao što možda znate, na Divide turneji sam više od dvije godine i ovo je zadnji dan svega.  Postoji nešto vrlo slatko u svemu tome, jako mi je drago što ste ovdje i što sve završava u Ipswichu. Ovo mi je sigurno posljednja svirka u sljedećih 18 mjeseci. Svirali smo diljem svijeta. U Glastonburyju, na stadionu Wembley. Na prekrasnim mjestima u Americi, Novom Zelandu, Australiji, Aziji, Južnoj Americi i bilo je to ludo putovanje - rekao je tijekom nastupa u Chantry Parku u Ipswichu, piše 24sata.

Njegova turneja proglašena je najvećom ikada nakon što je prodano ukupno 8,9 milijuna ulaznica.

Drago nam je zbog Eda, ali nadamo se njegovom brzom povratku!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whatttt