Prvi 1076 pregleda 01. svibnja 2022.

Evo kako je bilo na najvećem gaming eventu u Hrvatskoj

reroot.agency/Instagram, Joomboos/Canva

U Osijeku se održao najveći gaming event u Hrvatskoj - RRG All Star Weekend, a na njemu su sudjelovale i neke od najvećih faca naše gaming scene

Najveći gaming event u Hrvatskoj - 'RRG All Star Weekend' održao se proteklog petka i subote u Osijeku, a svima koji su na njemu sudjelovali pružio je nezaboravno gaming iskustvo.

Ovaj event ugostio je 64 igrača video igre Call of Duty: Warzone i deset igrača igre Counter-Strike: Global Offensive, a među njima su bili i popularni gameri Gallasandalla, OpaJopa, RaginJunker i Anril. 

RRG All Star se u Osijeku održava već drugu godinu za redom i ove se godine prilično razlikuje od prošle. Osobito po broju igrača. 

"Na prošlogodišnjem eventu je bilo 24 igrača, ove godine ih ima 64, a to je jedna mala stepenica ka naprijed", govori organizator ovog eventa, Ivan Škojo.

 | Autor:

Kako bi sve bilo na vrhunskoj razini, bila je potrebna odlična organizacija, ali i puno neprospavanih noći onih koji su stvarali ovaj event.

"Bilo je dosta neprospavanih noći jer smo željeli da sve bude kako treba i uvijek nešto krene po zlu, ali uvijek smo nekako došli do rješenja. Pripreme su baš intenzivno trajale nekoliko tjedana, a cijeli proces promišljanja je trajao nekoliko mjeseci", govori Škojo.

 | Autor:

All Star Weekend nije bio natjecateljski event već su se na njega mogli prijaviti svi koji su željeli. Bez ikakvih kriterija. No, Škojo najavljuje kako ćemo uskoro imati prilike pratiti i jedan event kompetitivne prirode. 

 | Autor:

"Ove godine nam je u cilju napraviti još jedan event, ali ne All Star Weekend nego baš kompetitivni. Znači, veliki turnir, a nagodinu želimo ponoviti All Star Weekend i to na slične datume jer su se ovi datumi pokazali kao najbolji i odgovaraju svim našim natjecateljima", objašnjava.

Također, Škojo svim onima koji će tek sudjelovati na ovom eventu poručuje da prate Reroot i budu brzi jer što brže rastu, to se mjesta brže popunjavaju.

 | Autor:

"Mi smo tu da vam pomognemo i odgovorimo na neka pitanja koja vas zanimaju i da vas na neki način promoviramo. Vi promovirajte nas pa ćemo zajedno napraviti nešto lijepo i veliko", poručuje. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?