Prvi 273 pregleda 29. studenoga 2022.

Game Changer konferencija otkriva sve o tech budućnosti

gamechanger/instagram

Za sve vas koji ste razmišljali propustiti Game Changer konferenciju zbog najvažnijeg sportskog događaja godine, kao posebno atraktivan dio najavljujen je prvi izravni prijenos ključne utakmice između Hrvatske i Belgije. Ovo je prvi put u regiji da se prijenos održava u kino dvorani na velikom platnu s DOLBY najsuvremenijim sistemom.

Game changer prva je gaming konferencija u regiji. Iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme.

Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda.

Na ovoj konferenciji će regionalni lideri podijeliti najvažnije globalne trendove. Razgovarat će o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming nakon smanjenja obima projekta u tvrtki Meta, kakvi su NFT trendovi, kako izgleda gaming budućnost i još mnogo toga u panelima i prezentacijama u pet dvorana.

Gosti predavači dolaze iz najuglednijih tvrtki, Infobip i Rimac i podijelit će s nama priču o tome kako izgraditi tvrtku od nule do milijarde, regionalna gaming dev tvrtka Nanobit objasnit će nam otkud svi prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, objasnit će Damir Martin i Zlatko Mateša.

Ova konferencija održat će se 1. prosinca ove godine u Z centru u Zagrebu. 

 

Tvoja reakcija?