Prvi 2497 pregleda 08. veljače 2020.

Hailey progovorila o prvoj godini braka s Justinom

haileybaldwin/Instagram

Kažu da je prva godina braka najteža, a je li to istina i u slučaju bračnog para Baldwin-Bieber otkrila je Hailey u nedavnom intervjuu.

Haily i Justin Bieber već su godinu dana u braku, a kao i većina parova suočili su se sa manjim problemima. Hailey je sad o njima progovorila i otkrila što im je bio izazov u prvih godinu dana, javlja Her.

Pa se po prvi put vjenčao na intimnoj ceremoniji u rujnu 2018. godine, a sljedeće godine odžali su 'službenu' ceremoniju pred obitelji i prijateljima. Zašto na prvom vjenčanju nisu imali svadbu Hailey je otkrila u intervjuu za magazin Elle, a najveći razlog bilo je Justinovo loše zdravstveno stanje.

"Kad smo se prvi put vjenčali još smo učili kako živjeti zajedničkim životom. Osjećala sam da kad bi organizirali svadbu unutar svih tih problema, da bi to bilo grozno i stresno."

Model je rekao da joj se suprug tada mučio sa zdravstvenim problemima za koje doktori još i nisu bili pronašli dijagnozu pa bi svadba bila teška za organizirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

please be my New Years kiss even when I’m 80!!!

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

"Bio je stvarno bolestan. Ima lajmsku bolest i bavio se hrpom medicinskih stvari. Nismo imali dijagnozu i bilo je teško jer su svi izvana bili zli i osuđivali su ga rekavši da izgleda kao da je na drogama, a bio je bolestan i mi nismo znali što mu je."

 

„Bila sam novopečena supruga i pokušavala sam mu pomoći da shvati što nije u redu i što se događa. Sada je savršeno zdrav. No, tad su očekivali da prolazim kroz to i pokušavam razmišljati o vjenčanju, a to nije dolazilo u obzir."

Haily nije bilo lako, bila je zabrinuta i prestrašena, ali sad se sve smirilo. Justin je zdrav i imali su predivnu svadbu. Sve je sjelo na svoje.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?