Prvi 875 pregleda 20. rujna 2019.

Hrvatski youtuber priznao smeta li mu kad ga zovu gay

Davorin Visnjic/PIXSELL

U novom serijalu JoomBoosa i 24sata, "Poligrafu", poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' je poznati domaći youtuber, Marco Cuccurin.

Marco je, kao i svi youtuberi prije njega, prvo morao odgovoriti na neka osnovna pitanja - o svom imenu, prezimenu, gradu iz kojeg dolazi, a zatim su uslijedila škakljiva pitanja.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Prvo neugodno pitanje na koje je Marco morao odgovoriti bilo je vezano za njegovog prijatelja i kolegu, 8rasta9. Detektiv ga je pitao misli li da je Rasta dobar reper, a, iako je odugovlačio, na kraju je morao odgovoriti...

No, prava neugodnost dogodila kad ga je detektiv pitao smeta li mu kad mu govore da je gay. Marco je, ipak, vrlo brzo odgovorio. 

Što je rekao, Je li bio iskren ili je pokušao prevariti Poligraf te kakva škakljiva pitanja mu je još postavio detektiv, pogledajte u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Tvoja reakcija?