Prvi 4243 pregleda 04. studenoga 2021.

Kim ima dečka, a Zayn i Gigi će dijeliti skrbništvo nad kćeri?

Hubert Boesl/O'Connor/PA Images/DPA/PIXSELL

Ovih dana u svijetu slavnih zaista se događa mnogo toga, stoga smo vam izdvojili one najintrigantnije i najuzbudljivije vijesti. Tko je smislio zli plan za skrbništvo nad Britney, što će biti s Khai, kćerkom Zayna i Gigi koji su se ponovno razišli, a tko je kupio raskošnu kuću u New Yorku, pročitajte u nastavku

Britney sada krivi svoju majku za cijelu situaciju sa skrbništvom 

Čini se da otac Britney Spears nije jedini krivac za problem koji je nastao oko skrbništva nad Britney. Naime, Britney je na svom Instagramu objavila post (koji je kasnije obrisan) u kojemu je prozvala svoju majku, Lynne, i rekla da ona stoji iza cijelog tog plana koji je Jamieju Spearsu dao pravo na to da 13 godina upravlja njenim financijama, zdravstvenim osiguranjem i ostalim privatnim stvarima, piše Bustle

"Ja sve te godine nikada neću dobiti nazad. Potajno je uništila moj život... I da, prozvat ću i nju i Lou Taylor zbog toga. Tako da, uzmite si cijeli taj svoj 'nisam imala pojma što se događa' stav i od**bite od mene", napisala je Britney u opis sada već izbrisane objave.

Možda te zanima... Britney je slobodna! Nakon presude briznula u plač

"Ti jako dobro znaš što si napravila. Tata nije toliko pametan da bi ikada pomislio uzeti skrbništvo... Ali večeras se smijem jer znam da imam cijeli novi život ispred sebe", dodala je. 

Gigi Hadid i Zayn Malik razgovaraju oko skrbništva nad kćerkicom Khai 

Nakon što je, prije nekoliko dana, svijet obišla vijest da su manekenka Gigi Hadid i Zayn Malik prekinuli, postavilo se pitanje tko će dobiti skrbništvo nad njihovom jednogodišnjom kćeri Khai.

Možda te zanima... Gigi i Zayn su prekinuli, a razlog je Gigina majka?

"Gigi je imala sastanak sa svojim odvjetnicima koji će ju savjetovati oko skrbništva", rekao je izvor za Us Weekly. Bustle piše kako je Gigi rekla da će Zayn "uvijek biti dio njihovog života", ali da i dalje smatra da je prilično uznemirujuće to što je napao njezinu majku, Yolandu. 

Zayn se oko te cijele situacije oglasio na svom Instagramu i rekao da ne želi u javnost iznositi detalje iz privatnog života. Ali, prema sudskim dokumentima, toga dana je Zayn Giginu majku odgurnuo na ormar, vrijeđao ju, govorio da se makne od Khai te je nekoliko puta zvao Gigi i govorio kako će se potući s Yolandinim osiguranjem. Zbog tih djela će morati odslužiti 90 dana uvjetne kazne. 

Pete Davidson i Kim Kardashian bili na tajnoj večeri?

Ako je vjerovati TMZ-u, Kim Kardashian i komičar Pete Davidson sinoć su bili na večeri na Staten Islandu, a Page Six je odlučio otići korak dalje i naveo kako je cijelu večeru organizirao Pete, piše Elle. Nekoliko je izvora reklo kako su Kim i Pete posjetili njegov omiljen restoran 'Campania' te da su se 'ušuljali' kroz stražnja vrata jer uz sebe nisu imali osiguranje. 

Možda te zanima... Kim i poznati komičar viđeni kako se druže i drže za ruke

Kim i Pete već su potakli glasine o dejtanju kada su se nedavno posjetili zabavni park i držali se za ruke prilikom vožnje na 'rollercoasteru'.

Što mislite, jesu li Pete i Kim zaista par? 

Machine Gun Kelly uskoro planira zaprositi Megan Fox?

Američki reper Machine Gun Kelly i glumica Megan Fox toliko su zaljubljeni i ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga pa svi mislimo da je samo pitanje vremena kada ćemo na društvenim mrežama ugledati objavu o zarukama.

I možemo reći da smo u pravu jer je jedan izvor za Entertainment Tonight rekao kako "MGK svojim prijateljima već govori kako uskoro planira zaprositi Megan", piše Elle. "Jako su zaljubljeni i opsjednuti jedno drugim. Spremni su podići svoj odnos na jednu novu razinu", dodao je izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Veselimo se vijestima o prosidbi... Nadamo se da će se to zaista skoro i dogoditi jer nam njih dvoje izgledaju kao tip-top savršen par!

Cardi B kupila raskošnu kuću u New Yorku

Poznata reperica Cardi B kupila je svoju prvu kuću u New Yorku i sa svojim obožavateljima ponosno podijelila fotku raskošne unutrašnjosti, piše Elite Daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

"Ovih dana ne živim samo na jednom mjestu, posvuda sam zbog posla. Jedna stvar koja mi je sigurno bila potrebna je dom u u New Yorku! Tako sam ponosna na sebe! Naporno sam radila da bi se moja djeca mogla osjećati ugodno i kao kod kuće gdje god da dođu. Moj suprug i ja oduvijek smo sanjali o domu u New Yorku, a sada ga i imamo. To je još jedan san s 'bucket liste' koji mogu precrtati", napisala je Cardi u opisu fotke na kojoj se vidi raskošno predvorje.

Jedva čekamo još fotki iz ove raskošne kuće! 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?