Prvi 778 pregleda 25. studenoga 2018.

Koga je to Ariana pozvala da joj glumi u spotu?!

ariana grande / instagram

Ovo je samo dodatna potvrda da je film stvarno inspiriran romantičnim komedijama koje obožavamo

Ariana Grande već neko vrijeme na Instagramu objavljuje teaser fotografije sa snimanja spota za svoju novu pjesmu 'thank u, next' i već su svi zaključili da će biti inspiriran klasicima romantičnih komedija poput Mean Girlsa, Bring It On i Plavuše s Harvarda.

via GIPHY

via GIPHY

No, Ariana je sad i definitivno potvrdila sve potencijalne sumnje u taj scenarij, jer je na snimanje pozvala - pazite sad - Aarona Samuelsa (kojeg u filmu Mean Girls igra Jonathan Bennett). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

way too damn needy

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana (koja u ovom slučaju glumi Reginu George) je objavila fotku s Aaronom (Jonathanom) i ostatkom Mean Girls squada i ispod napisala 'way too damn needy', a fotku s Arianom na Instagramu je objavio i sam Jonathan, piše Cosmopolitan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaron ❤️ Regina. Thank U, Next

Objavu dijeli Jonathan Bennett (@jonathandbennett)

Umm, mi smo oduševljeni, i ne možemo reći više ništa osim da jedva čekamo da spot konačno izađe!

via GIPHY

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kad će spooooot???