Prvi 359 pregleda 22. kolovoza 2019.

Liam podnio zahtjev za razvod braka, ali i dalje voli Miley

mileyyandliam / instagram

Liam je slomljen zbog prekida s Miley dok Camili i Shawnu ljubav cvjeta, a s druge strane javnost napada Harryja i Meghan.

Već smo ti pisali o prekidu Miley i Liama. Ako te ta vijest pogodila, nisi sam. Nagađalo se tko je 'kriv', tko je prvi odlučio prekinuti, kome je slomljeno srce, a tko je nastavio dalje. Po najnovijim informacijama, Liamu je prekipjelo, sad je podnio i zahtjev za razvod braka, ali bez obzira na to, poznatom glumcu slomljeno je srce te i dalje voli Miley.

Po najnovijim informacijama koje je objavio ET, Liam je previše tradicionalan da bi bio u vezi s Miley. Naime, pjevačica se nije htjela vezati samo za jednu osobu, a njemu to nije odgovaralo. Kako navodi izvor, bez obzira na ljubav, odlučio je podvući crtu na njihovu turbulentnu vezu i predati papire za razvod.

Za razliku od njega, Milley je već nastavila dalje pa se zabavlja s također nedavno razvedenom Kaitlynn Carter, a stvari između njih, čini se, postaju ozbiljne. Bilo kako bilo, želimo im sreću kojim god putem krenuli dalje.

Možda te zanima... Miley i Kaitlynn bez srama se 'pohvatale' u klubu?

Camila i Shawn opet uhvaćeni zajedno

I dok se jedan megapopularni par rastaje, drugome na ljubavnom planu cvjetaju ruže. Da, da, već ti je jasno da je riječ o Camili Cabello i Shawnu Mendesu, koji svojim preslatkim fotkama pune naslovnice već neko vrijeme. Iako svoju vezu još uvijek nisu javno potvrdili, fanovi i paparazzi su ih već nekoliko puta uhvatili dok su izmjenjivali nježnosti, a posljednji put to je bilo u Montrealu.

A što nam drugo preostaje reći osim da su preslatki. Još samo čekamo da svoju vezu napokon i javno potvrde. To bi moglo biti uskoro s obzirom da je već jaaaako očito da su zajedno pa možda odustanu od skrivanja tog detaljčića.

Javnost napala Meghan i Harryja

Dok spomenuti parovi pune naslovnice zbog ljubavnog statusa, Meghan Markle i princ Harry su se našli na meti javnosti iz sasvim drugih razloga. Naime, osudili su ih jer su na odmor otišli privatnim avionom.

U priču su se uključili i brojni poznati koji su stali u njihovu obranu. Svaka im čast! Sada je pak kraljevska obitelj objavila na Instagramu citat kao osvrt na cijelu situaciju:

"Učini malo dobra gdje god da jesi. Kada se spoje ti dijelovi dobra, preplave svijet", stoji na službenom profilu para. A mi se slažemo s njima i tom ćemo se mišlju uvijek voditi. I mislimo da su ih stvarno malo bezveze napali.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Eh, pa dobro...