Prvi 1073 pregleda 03. srpnja 2023.

Polka Slovenci sviraju Olivera, Grašu, Cetinskog i Tošu

Polkaholiki

Popularni Polkaholiki, slovenski polka majstori, objavljuju novu obradu nekih od najpoznatijih pjesama Petra Graše, Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog i Toše Proeskog u jednom mashupu.

Zgodni dečki iz popularne slovenske grupe 'Polkaholiki' najavili su kako sutra, 4. srpnja, u 12 sati izbacuju novi mashup. Ova je četvorka u novu obradu uklopila četiri pjesme jednih od najpoznatijih glazbenih umjetnika.

Udružili su snage i napravili novi mega mix za koji vjerujemo da će vrlo brzo postati pravi ljetni hit koji ćemo slušati na repeat!

Iza mladih Slovenaca Žige, Matica, Gašpera i Renea nalaze se brojni uspjesi. Svojim su talentima i jedinstvenim stilom oduševili na Supertalentu, kako publiku tako i žiri. Obradili su mnoge pjesme na svojstven način, a imaju i nekoliko autorskih radova.

Obrade pjesama 'Dani i godine', 'Ne pijem, ne pušim', 'Dalmatinac' privukle su brojnu publiku da zavire u rad grupe koja je objavila i nekoliko svojih pjesama. 'Ljubljena', 'Reci, reci', 'Sobica' i 'Tik Tak' samo su neke od pjesama Polkaholika koje su postale pravi hitovi. 

Sutra, 4. srpnja, u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi nova obrada, savršena za nezaboravne ljetne večeri s društvom. Kako su Polkaholiki obradili pjesme Graše, Cetinskog, Dragojevića i Proeskog, saznajte OVDJE!

Tvoja reakcija?