Prvi 349 pregleda 12. svibnja 2021.

Marko Vuletić stiže u drugu epizodu 'Pidžama Talksa'

Luka Stanzl/Pixsell

Marko se vraća na JoomBoos YouTube prvi puta nakon tri godine, a prisjetio se i Brune kojeg je glumio u poznatoj JoomBoosovoj seriji 'Isti san'

U drugoj epizodi prvog talk showa iz kreveta - Pidžama Talks - gost JoomBoosovki Petri Dimić bit će poznati youtuber, Marko Vuletić.

Prvi puta nakon tri godine Marko se vraća na JoomBoos YouTube kanal, a sa svojom kolegicom, ali i dobrom prijateljicom, Petrom, protrest će razne teme iz svog života o kojima mnogi njegovi fanovi žele znati više.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Tko ga je inspirirao da se počne baviti YouTubeom, kako su izgledali počeci njegove karijere, koliko su mu zdravstveni problemi sa srcem utjecali na karijeru, ali i na privatni život te je li u vezi ili i dalje solira - na sva ova i još brojna druga zanimljiva pitanja Marko će odgovoriti u drugoj epizodi 'Pidžama Talksa' ovog petka u 12:00 sati.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Marko će odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju, ali će se prisjetiti i Brune, sramežljivog dečka kojega je glumio u poznatoj JoomBoosovoj seriji 'Isti san'. Kakav bi savjet danas dao Bruni? Što bi mu poručio da ga upozna? Sve to, pa i je li upoznao Đurđu iz 'Bibinog svijeta' koju često ubacuje u svoja videa, saznajte u petak. Pratite JoomBoos kanal i saznajte kako je izgledao Markov povratak na naš YouTube!

POGLEDAJTE 'PIDŽAMA TALKS' S FRANOM:

Tvoja reakcija?