Prvi 3881 pregleda 24. svibnja 2019.

Meghan uskoro s Archiejem putuje u Ameriku?

meghanmarkle_official@instagram

Želi da maleni što prije upozna i njezinu stranu obitelji i nauči nešto o njihovoj povijesti, ali ipak će malo pričekati dok joj sin bude spreman letjeti u avionu. A za ovo učenje će pričekati vjerojatno i malo više.

Meghan Markle navodno vrlo skoro planira sa sinčićem Archiejem otići u SAD, gdje se iz Londona već vratila njezina mama Doria, jer želi da Archie što prije upozna njezinu stranu obitelji. 

S obzirom na to da princ Harry i Meghan sa sinom žive u Engleskoj, logično je da je već upoznao dosta članova kraljevske obitelji (neke prije, neke malo kasnije). No, Meghan ne želi predugo čekati da upozna i njezine.

"Za Meghan je jednostavno jako važno da Archie upozna povijest njezine obitelji, kao što će učiti i o svojim kraljevskim precima, tako da uskoro planira otići u Los Angeles, kad bude sigurna da može letjeti avionom", rekao je izvor blizak Meghan za US Weekly.

Svi vole ovu fotku

Archie je dosad upoznao samo Meghaninu mamu Doriju i prilično velik broj članova obitelji svog tate Harryja. Meghan i Harry dobili su i blagoslov kraljice Elizabete II. za ime koje su dali sinu, a svi su već tjednima oduševljeni ovom fotkom njihovog službenog upoznavanja. 

Iako nešto kasnije zbog puno obaveza, Archieja su posjetili i upoznali princ William i Kate Middleton.

Meghanina frendica je već u Londonu

Jedna od Meghaninih frendica, pak, nije mogla čekati da ona s malenim dođe u Ameriku, pa je ona došla k njima u London. To da je Jessica Mulroney u Engleskoj otkrili su, naravno, fanovi, kojima baš ništa ne može promaknuti, javlja Cosmopolitan. Ništa, onda čekamo da nam fanovi jave kad Meghan putuje za LA pa ćemo vam javiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awwww