Prvi 7980 pregleda 02. studenoga 2023.

Mjesečni horoskop: Evo što vas čeka u studenom 2023.

Canva

Donosimo vam horoskop za mjesec u koji smo zakoračili.

Evo što čeka vaš horoskopski znak u studenom 2023. godine:

Ovan

Ovo je vrijeme hibernacije i ako malo usporite u prilici ste jasnije vidjeti koje osobe i koje situacije su vam teretne te kako ih najbolje riješiti. U drugoj polovini mjeseca Merkur Ovnovima donosi neke poslovne pogodnosti.

Posao - Na putu poslovnih ostvarenja više pozornosti posvetite financijskom aspektu poslovanja, kao i onome što očekujete da bi drugi trebali. Ovo je dobro vrijeme za sređivanje pitanja vezanih uz kredit, dugovanja, nasljedstvo…

Ljubav - Vaša emotivna priča mogla bi zasjati novim sjajem. Odvojite više vremena za odnos i partnera. Suradnja oko jednog financijskog pitanja mogla bi vas još jače povezati. Samcima me može dogoditi nova simpatija.

Zdravlje - Osnažite svoj imunitet prirodnim pripravcima. Udaljite se od osoba koje vas energetski iscrpljuju. Više pažnje posvetite zdravlju reproduktivnih organa, a razmislite i o promjeni prehrane.

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: 23. studenog primit ćete pozitivnu vijest koja će vas pokrenuti u dobrom smjeru i olakšati vam nešto što vas je mučilo.

Savjet: Usporite malo. Bolje ćete vidjeti, biti prisutniji.

 | Autor: Canva Canva

Bik

U fokusu će se naći vaši odnosi i primijetit ćete kako se drugi odnose prema vama, te što vi trebate poduzeti kako biste na tom području bili sretniji i zadovoljni. Moguće su i značajnije promjene u ljubavi.

Posao - Očekuje vas puno razgovora, susreta, možda i revidiranje jednog poslovnog ugovora. Moguće je da vam netko ponudi suradnju ili da zbog posla budete više izloženi interesu javnosti. Ne miješajte ljubav i posao.

Ljubav - Bikovima kreće vrlo značajan period za ljubav. Pokazat će se mnogo toga, pa će vam biti jasnije što trebate dalje. Partner će biti spremniji na otvoreni razgovor. Mogli biste se svidjeti jednoj osobi koja će vama biti ne baš zanimljiva.

Zdravlje - Mogli biste izgubiti na tjelesnoj težini, početi živjeti aktivnije i uvesti neke zdravije navike u svoju svakodnevicu. Ovo je dobar mjesec za ulaganje i u svoj izgled. Priuštite si neki estetski tretman.

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: 25. studenog ususret vam dolazi jedna prilika koja će vas podignuti na noge. Shvatit ćete kako je nekad malo potrebno za sreću.

Savjet: Nemojte sebe gledati očima drugih.

 | Autor: Canva Canva

Blizanci

Blizance očekuje porast radnih aktivnosti, a moguće su i promjene unutar poslovnog okruženja. Venera vas poziva da se više zabavljate i pronađete nove izvore uživanja. Dobre stvari dolaze kroz hobije, prijatelje i djecu.

Posao - Vaša radna svakodnevica bit će dosta užurbana. Moguće su i kadrovske promjene u vašoj radnoj sredini. Ususret vam dolaze neki novi poslovi iz kojih ćete naučiti nešto novo. Tražite li novi posao, možda vam se ubrzo posreći.

Ljubav - Postoje neke stvari koje nisu izgovorene, a trebale su biti. Zato pokrenite razgovor s partnerom, oslobodite se duhova prošlosti koji vas često vraćaju na već proživljena iskustva. Izađite iz začaranog kruga.

Zdravlje - Čuvajte se viroza te prostora koji su vlažni i hladni. Ovo je dobar mjesec za obavljanje liječničkog pregleda, osobito ako imate neke smetnje. U drugoj polovini mjeseca pripazite na probavu i želudac.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 1. studenog u prilici ste izgovoriti ono što vam je bitno, dobiti podršku koja vam je potrebna i uživati u nečijoj pažnji.

Savjet: Odvojite više vremena za ispunjenje vlastitih potreba.

 | Autor: Canva Canva

Rak

Ono čega su se Rakovi u prošlosti najviše bojali ili im je stvaralo problem, sada polako gubi na važnosti i intenzitetu. Možete se opustiti i stvarati s više lakoće. Imate dovoljno energije i odlučnosti da dovršite započeto.

Posao - Odlično vrijeme za pokretanje novih poslova i projekata. Uvjerljivi ste u onome što govorite i prezentirate drugima. Napokon ćete obaviti jedan zadatak koji dugo odgađate. Osjećate da je vrijeme za nove poslovne iskorake.

Ljubav - Oslobađate se nekih sjena prošlosti zbog koji se niste spremni prepustiti ljubavi. Spuštate ručnu kočnicu i hrabrije se angažirate u poboljšanju prilika u svom ljubavnom životu. Javit će vam se osoba koja živi u drugom gradu.

Zdravlje - Sve ide nabolje, pa i vaše zdravlje. Neke smetnje koje su vas pratile, naučile su kako da se više i bolje brinete o sebi. Mogli biste ići na neki razgovor ili savjetovanje vezano uz unaprjeđenje vašeg zdravlja.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: 2. studenog je predivan dan za vas, za ljubav, za druženje s osobom koja vam puno znači. Uživajte u svojim uspjesima.

Savjet: Sada je vrijeme da počnete ubirati plodove minulog rada.

 | Autor: Canva Canva

Lav

Razdoblje vladavine Škorpiona obično vas usmjerava na privatni sektor života, dom, obitelj, odnose s djecom ili roditeljima. Dobro je vrijeme za rješavanje kućnih pitanja. Treba vam više odmora, pa usporite malo svoj tempo.

Posao - U prvih desetak dana mjeseca budite oprezniji u komunikaciji s kolegama i šefovima. Od sredine studenog pojavljuju se bolje prilike za zaradu. Zaigrajte i igre na sreću, možda vas iznenadi neočekivani dobitak.

Ljubav - Mir i zadovoljstvo koje tražite unutar svoja četiri zida, povremeno će biti pomućeno očekivanjima koja drugi imaju prema vama. Godit će vam razgovor koji ćete sve češće voditi s jednom osobom.

Zdravlje - Pripazite na reproduktivne organe, kao i na kralješnicu. Vašem tijelu potrebno je više odmora i usporavanje, pa se nemojte siliti na ono što vam je odbojno. Sve ide nabolje od kraja mjeseca.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 29. studenog se budite. Osjećate da imate više energije i da vam se neki problemi sada čine tako mali i beznačajni.

Savjet: Lavovi bi trebali unijeti više reda u svoj privatni prostor.

 | Autor: Canva Canva

Djevica

Očekuje vas puno kretanja, razgovora, iznenadit će vas neke poruke koje dolaze do vas, a moguće i jedan susret koji niste planirali. Od 10. studenog moguće je da naiđete na poteškoće u jednom odnosu.

Posao - Iskoristite prvih deset dana mjeseca kako biste obavili sve važnije razgovore i one zahtjevnije poslove, jer će vam poslije ići nešto sporije ili s nekom odgodom zbog privatnih obaveza. Vaši intelektualni kapaciteti bit će na zavidnoj razini.

Ljubav - Imate velika očekivanja od jednog odnosa i isprva će se sve činiti dobro. Čak bi se mogli još više povezati s drugom stranom. Gledajte kako da to ne pokvarite kroz drugu polovinu mjeseca kada dolaze neki izazovi.

Zdravlje - Djevice su bez većih problema sve do kraja mjeseca kada bi bilo dobro početi više odmarati i izbjegavati stresne situacije. Provjerite hormone, izbjegavajte masnu hranu i ugljikohidrate. Pijte više tekućine.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 8. studenog vam okolnosti idu u prilog. Ispunit će vam se jedna želja. Javit će vam se osoba koja intenzivno misli na vas.

Savjet: Došlo je vrijeme za važan razgovor koji dugo odgađate.

Vaga

Venera u vašem znaku obogatit će sve segmente vašeg života. Krenut će vam u ljubavi, ali i na financijskom polju. Ovo je mjesec u kojem Vage mogu ispuniti neke svoje želje i tražiti više za sebe bez grižnje savjesti.

Posao - Pojavit će se povoljne financijske prilike, samo je važno da se čuvate rastrošnosti i naglih financijskih odluka. U drugoj polovini mjeseca očekuje vas važan poslovni razgovor, a možda i prilika za kraće putovanje.

Ljubav - Pred vama je razdoblje emotivnih blagodati i novih ljubavnih darova. Neki će se zaljubiti, a drugi doživjeti lijepe trenutke u odnosu s partnerom. Privlačni ste, zadovoljni sobom, pa uzmite ono najbolje iz ovog mjeseca.

Zdravlje - Proljepšat ćete se, biti zadovoljniji sobom i svojim izgledom. Mogli biste si kupiti neke lijepe odjevne predmete ili se podvrgnuti estetskom tretmanu. Obuzdajte sklonost kasnim večernjim obrocima.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: 9. studenog ćete primiti kompliment, a možda vas i jedna osoba pozove na kavu. To će biti početak nečeg lijepog.

Savjet: Vaš šarm ima magičan učinak na druge.

 | Autor: Canva Canva

Škorpion

Ovo je važno, ako ne i najvažnije razdoblje za Škorpione u ovoj godini. Puno toga se otvara i događa. Iskoristite one lijepe prilike koje vam omogućuju da napredujete. Imate snagu, energiju i dobro djelujete na druge.

Posao - Upečatljiv poslovni mjesec. Uspješni ste u obavljanju radnih zadataka, uvjerljivi u komunikaciji, i ako imate nekih krupnijih planova, izgledno je da ćete ih i ostvariti. Prijatelji mogu biti važni za zaradu.

Ljubav - Moguće je da vam se u životu pojavi jedna osoba iz prošlosti i da vas taj susret pomalo i uznemiri. Ako ste u vezi, imat ćete veću potrebu za slobodom, povremeno i za samoćom. Nešto je u pripremi, a prosinac će pokazati o čemu je riječ.

Zdravlje - Veliki priljev energije potiče na stalnu aktivnost, u protivnom postajete napeti i nervozni. Redovita tjelovježba može biti od velike pomoći. Ako osjetite neke smetnje u predjelu abdomena, posjetite liječnika.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: 13. listopada mladi Mjesec u vašem znaku ukazuje na priliku da nešto okončate i zauzmete novu startnu poziciju.

Savjet: Sada je vrijeme da pronađete ono što tražite.

 | Autor: Canva Canva

Strijelac

Početkom mjeseca planira se nešto što bi svoje ostvarenje moglo dobiti u preostalom dijelu mjeseca. Studeni može biti važan za suradnju s drugima, posao, ali i za rješavanje jednog starog problema vezanog uz odnose.

Posao - Bit ćete produktivni, zapaženi po dobrim rezultatima, kao i po talentu da pronađete rješenje za većinu problema. Ljudi će se oslanjati na vas, tražiti savjete i informacije. Mjesec je dobar za učenje i putovanja.

Ljubav - Izvjesna je vezanost uz neke prijatelje, a u tom okruženju mogla bi se pojaviti i osoba koja će vam se jako svidjeti, ponajviše zbog svoje nenametljivosti, ali i pozitivne naravi. Ljubavne okolnosti Strijelcima idu u prilog.

Zdravlje - Oporavit će se od nekih starih smetnji. Osjećat ćete da vam treba više odmora i sna. Da biste udovoljili toj potrebi, možda ćete morati naučiti reći 'ne' nekim osobama koje od vas očekuju da budete uvijek tu za njih.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 14. studenog predstoji vam važan susret ili razgovor. Nešto ćete otkriti ili doznati što će biti važno za vaš daljnji smjer.

Savjet: Ako još uvijek ne znate što želite, uskoro će se razjasniti.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Uglavnom dobar mjesec za vas, pa biste trebali bez većih teškoća napredovati u ostvarenju svojim želja i ambicija. U tome ćete imati podršku prijatelja, ali i onih koji će vjerovati u vas i vaše sposobnosti.

Posao - Poslovni planovi Jarčevima se odvijaju bez većih teškoća. Mogli biste češće raditi u tišini ili pak u večernjim satima kada će vam koncentracija biti na zavidnoj razini. Jedna poslovna ponuda mogla bi doći tajnim kanalima.

Ljubav - Slika vašeg ljubavnog života bit će uglavnom dobra i sve će se odvijati bez većih turbulencija. Strasti će biti na vrhuncu u vrijeme mladog Mjeseca u Škorpionu, 13. studenog. Putem posla upoznajete zanimljivu osobu.

Zdravlje - Više pažnje posvetite njezi kože, kose i noktiju. Pijte prirodne pripravke kojima možete osnažiti imunitet. Budite oprezniji u kretanju i prometu osobito oko 9. i 24. studenog. Opuštat će vas boravak u prirodi.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 16. studenog primit ćete poziv koji se ne odbija. Odmaknite se od teških tema i priuštite si više zabave.

Savjet: Surađujte s onima koji su vam spremni pomoći.

Vodenjak

Nešto zahtjevniji mjesec je pred Vodenjacima, pa je poželjno usporiti i ne forsirati ono što ne ide. Moguća su nova iskustva na polju posla, ali i odnosa s autoritetima. U ovom mjesecu nešto privodite svom kraju.

Posao - Tijekom prve polovine mjeseca nešto vam je teže raditi, kao da nemate motivacije, a očekivanja autoriteta su sve veća. Mogli biste privesti kraju jedan posao, pa će vam krajem mjeseca ipak biti lakše.

Ljubav - U fazi ste kada će vas kod partnera smetati sitnice i smanjit ćete svoj angažman u partnerskom dijelu života. Ako ste sami, nećete biti osobito zainteresirani za ljubav, posao će ipak imati prioritet.

Zdravlje - Povedite računa o svom zdravlju. Moguće su prolazne viroze, osobito ako ćete biti izloženi većem broju ljudi. Sada je poželjno usporiti, paziti na prehranu, više se odmarati i izbjegavati velike fizičke napore.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 18. studenog imate priliku uživati u društvu prijatelja i kroz razgovor s njima otkriti neke svoje prednosti.

Savjet: Ako ne ide, pusti. Doći će vrijeme i za to.

 | Autor: Canva Canva

Ribe

Usmjereni ste prema budućnosti i kao da vam se otvaraju neke nove mogućnosti koje bi bilo dobro ozbiljnije razmotriti. Od sredine mjeseca očekuje vas porast dnevnih obaveza, pa je dobro planirati stvari unaprijed.

Posao - Pred Ribama je dosta užurban mjesec, pa ćete vjerojatno raditi više stvari odjednom. Pazite da se u žurbi ne potkradu neki propusti. Mjesec je dobar za putovanja, kao i za sudjelovanje na nekim seminarima i predavanjima.

Ljubav - Vaši ljubavni interesi mogli bi biti usmjereni prema osobi koja živi udaljeno od vas, kao i na rješavanje nekih pitanja koji su važni za vašu budućnosti. Čini se da partner neće moći shvatiti vaše interese i potrebe.

Zdravlje - Pazite na gležnjeve, stopala i ako krajem mjeseca primijetite da ste postali jako iscrpljeni i razdražljivi, vašem će tijelu biti potreban predah. Sinusi i dišni putovi su osjetljivi. Čuvajte se viroza i kašlja, piše 24sata.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 22. studenog dogodit će se nešto što će ispuniti vaša očekivanja i pokazati vam nešto što je bilo skriveno.

Savjet: Zapitajte sebe – što želim ostvariti u bliskoj budućnosti?

Tvoja reakcija?