Prvi 45102 pregleda 18. siječnja 2023.

Možete li ih prepoznati? Naši slavni prije i poslije operacija

pixabay/canva

Stara izreka kaže da su žene kao vino - što su starije, to su ljepše. Međutim, neke dame su odlučile da „pomognu“ prirodi. Riječ je naravno o estetskim zahvatima za kojima poseže sve više žena, ali i muškaraca.

Neven Ciganović

 | Autor: JoomBoos, Canva JoomBoos, Canva

Za razliku od mnogih slavnih, zagrebački stilist i reality zvijezda Cigi ne krije da se podvrgnuo estetskim zahvatima. Među prvima je u Hrvatskoj devedesetih stavio silikone u usta. Ističe da je jedan od rijetkih koji o svojim estetskim operacijama otvoreno priča.

"Nije me strah. Transplantirao sam obrve, dva puta sam radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, nos sam smanjivao tri puta..." nabrajao je samo neke od svojih estetskih korekcija na svom YouTube kanalu. 

Maja Šuput

 | Autor: JoomBoos, Canva JoomBoos, Canva

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica ne otkriva puno o sebi kada su u pitanju estetske operacije, osim jedne o kojoj javno govori. Otvoreno je rekla da je prije 10-ak godina povećala grudi jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna.

"Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu staviti na nešto" rekla je Maja, koja se riješila i podbratka.

Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

Tončica Čeljuska

 | Autor: PIXSELL/CANVA PIXSELL/CANVA

Legendarno HRT lice također ne otkriva tajnu dobrog izgleda, osim da tome može zahvaliti redovitim boksačkim treninzima koji su joj ponekad preteški i priznaje kako joj kozmetički tretmani nisu strani

"Nemam ništa protiv estetskih zahvata, pa ni botoksa i filera koje sam i sama isprobala. Filere više ne stavljam, a botoks samo na čelo, ali rijetko" jednom je otkrila. 

Severina

 | Autor: pixabay/canva pixabay/canva

Pjevačica ne skriva da je išla pod nož i to s 20 godina te otkriva kako je zadovoljna s "popravkom."

"S 20 godina operirala sam nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problema s disanjem poslije operacije, ne prije. Ali je ljepši nego moj rođeni. Što je, je", zaključila je Severina za 'Appeal'.

Međutim, mnogi smatraju kako nije samo stala na nosu. Pojedini smatraju kako je povećala usne te da joj je botoks bio redovan prijatelj. 

"Ona je popunjavala usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operirala nos", zaključila je jedna doktorica. 

 

Tvoja reakcija?