Prvi 8151 pregleda 18. prosinca 2023.

Muškarci rođeni u ovim znakovima pravi su dobitak

canva

San svake žene je za partnera imati muškarca koji će biti idealan muž i otac.

Svaka žena želi pokraj sebe imati poštenog, vjernog i predanog muškarca, a astrologija je otkrila koji horoskopski znakovi imaju najviše potencijala za ispunjenje svih ženskih kriterija, a piše 24sata.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i sretan brak:

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako pokazati ljubav i usrećiti svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspirira. Držat će vas blizu, paziti i maziti vas.

 | Autor: canva canva

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osjećaj razumijevanja za svoju partnericu. Vole se diviti i obasipati svoju družicu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati tone darova, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su također velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vrijeme provedeno s njima je uvijek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole obasipati partnericu ljubavlju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni te bi sve učinili kako bi usrećili svoju partnericu.

 | Autor: Canva Canva

Ribe

Muškarci Ribe vole udovoljavati i usrećiti svoje bližnje. Nikad im nije problem napraviti ono malo ekstra kako bi usrećili svoje partnerice te kako bi se one osjećale voljenima i cijenjenima. Pobrinut će se da uistinu budu tu za njih kao stupovi snage i potpore piše Pinkvilla. Uvijek su spremni biti rame za plakanje i oslonac svojim partnericama i svim bližnjima.

Tvoja reakcija?