Prvi 1647 pregleda 29. srpnja 2023.

Polkaholiki u čast Oliveru obradili 'Kad mi dođeš ti'

polkaholiki/Instagram

Popularna slovenska grupa Polkaholiki napravila je cover pjesme 'Kad mi dođeš ti'

POGLEDAJTE OBRADU:

 

Danas se obilježava peta godišnjica smrti Olivera Dragojevića koji je u svom nasljeđu ostavio bezbroj hitova u kojima i danas uživamo. 

Jedan od tih hitova, pjesmu 'Kad mi dođeš ti', obradila je i slovenska grupa Polkaholiki, specijalno za ovu godišnjicu. Polkaholiki su inače poznati po svom polka stilu, no ovaj put, u čast Oliveru, su izašli iz svoje zone komfora.

"Oliverove pjesme su nam od djetinjstva jako prirasle srcu. Sve njegove pjesme su hitovi, a 'Kad mi dođeš ti' je pjesma koja nas se najviše dojmila, prekrasna je i ima veliko značenje i upravo zbog toga obožavamo tu pjesmu", otkrili su nam članovi popularne grupe. 

Polkaholiki ističu kako je Oliver za njih jedan od najvećih glazbenika koji je imao izvanredan osjećaj za glazbu i ljude te smatraju kako bi njegove pjesme i interpretacije trebale biti uzor svim budućim naraštajima glazbenika.

"Oliver je za nas ne samo glazbenik, on je prava legenda. Njegove pjesme imaju posebno mjesto u našim srcima jer nas vraćaju na omiljeno mjesto - more. Kada čujemo njegove pjesme uz more, vrijeme stane i njegove stihove osjećamo duboko u duši. Oliverova glazba nam daje snagu i nadu, ali i tugu i romantiku", istaknuli su Polkaholiki. 

S obzirom da su sve njihove dosadašnje obrade vrlo slušane, vjerujemo da će i ovaj cover postati iznimno popularan!

 

 

Tvoja reakcija?