Prvi 2177 pregleda 31. siječnja 2022.

Rihanna je trudna!

Keith Mayhew/IPA/PIXSELL

Napokon je i službeno...

Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica i poduzetnica, 33-godišnja Rihanna, trudna je i očekuje svoje prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem, piše magazin People.

Za vikend su ih u New Yorku, u neobaveznoj šetnji, fotografirali fotografi Shutterstocka, a na fotki se jasno vidi njen već poveći trudnički trbuščić. Na fotkama ona i Rocky šeću ulicama Harlema, a na jednoj od njih on je nježno ljubi u čelo.

Izvor blizak paru potvrdio je da su zajedno krajem 2020. godine, a u vezu su stupili nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Iako se njih dvoje još uvijek nisu oglasili oko ove vijesti na društvenim mrežama, ranije su često govorili o tome kako žele osnovati obitelj jednom kada pronađu nekoga koga zaista vole.

"Život je prekratak", rekla je Rihanna u jednom intervjuu za Vogue, čime je htjela naglasiti kako se jednog dana, što je moguće ranije, želi ostvariti kao majka. I Rocky je u razgovoru za američke medije objasnio kako zna da mu je "biti otac zapisano u sudbini".

"Vjerujem da ću biti nevjerojatan, predobar, divan tata! Moje će dijete biti presretno. Zaista", objasnio je.

Jedva čekamo čuti kako će se beba zvati i nosi li Riri curicu ili dečka. Ili možda blizance!?

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MirandaVasic98

    Čestitam