Prvi 417 pregleda 27. kolovoza 2023.

RTL lansirao Voyo: Gledaj omiljene showove 24 sata prije

RTL

Voyo je i službeno lansiran, a svojim će korisnicima pružati jedinstveno iskustvo streamanja - raznovrstan i recentan sadržaj, gledanje bez reklama, fantastičnu opciju da pogledaju svoj omiljeni show 24 sata prije prikazivanja na televiziji te brojne druge mogućnosti

Na novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo korisnici mogu gledati sve RTL-ove kanale uživo, a očekuje ih čak 1500 različitih naslova – širok izbor novih filmova svih žanrova, kao i poznati filmski klasici, strane serije te regionalni hitovi, vrhunski dokumentarci, sportski i glazbeni megaspektakli, najveći reality showovi i bogat dječji sadržaj.

Svi Voyo sadržaji dostupni su na svim pametnim televizorima, pametnim telefonima, tabletima, računalima ili putem Chromecasta na podržanim uređajima, i to bez reklama! Određene sadržaje korisnici mogu preuzeti kad im odgovara te ih gledati kasnije, čak i ako nisu povezani na internet. Svi sadržaji dostupni su bez reklama, strani sadržaj dolazi s hrvatskim titlovima, dječji sadržaj je sinkroniziran na hrvatski jezik, a sportski sadržaj emitira se uz hrvatske komentatore.

Oni najmlađi vrlo lako svoj sadržaj mogu gledati na odvojenim dječjim profilima uz mogućnost uključivanja roditeljske zaštite. Sadržaji na platformi Voyo mogu se istovremeno gledati na dvama uređajima u isto vrijeme, a na jednoj pretplati moguće je dodati do pet personaliziranih profila.

Već od danas svi Voyo korisnici mogu uživati u nizu naslova među kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe, a ovo su samo neki od njih.

Na RTL-u sutra s prikazivanjem kreću nova domaća serija 'San snova' te nova, 17. sezona omiljenog kulinarskog showa 'Večera za 5', no svi Voyo korisnici, prvi put u Hrvatskoj, imaju sjajnu priliku već danas pogledati premijerne epizode spomenutih formata, čak 24 sata prije njihovog emitiranja na televiziji! Kako će se glavnom liku, nogometašu Alenu Stošiću izjaloviti transfer života u slavni španjolski nogometi klub te tko će probiti led svojom večerom u osječkom tjednu, korisnici nove RTL-ove streaming platforme mogu doznati već sada.

 | Autor: RTL RTL

Među novim RTL-ovim formatima koji će ove jeseni biti dostupni na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja prve epizode na glavnom kanalu RTL-a, bit će i 16. sezona najdugovječnijeg reality showa u Hrvata 'Ljubav je na selu' te sedma sezona showa koji donosi promjene, 'Života na vagi'.

Svi ljubitelji turskih serija, drame i napetosti već danas mogu uživati u premijeri turske serije 'Obiteljske tajne' ('Yargi'), koja se već prometnula kao jedno od tamošnjih najnagrađivanijih ostvarenja, uz kipiće osvojene u prestižnim kategorijama za najbolju seriju, glumicu, glumca, redatelja, kao i najbolji scenarij.

Tu je i druga sezona turskog hita 'Tri sestre', raskošna priča o Türkan, Dönü i Deryji. Budućnost je izgledala lijepo i obećavajuće na ulicama Ayvalka, no tako bajkovito djetinjstvo triju sestara nije ih pripremilo na tmurnu realnost koja ih je čekala iza ugla s odrastanjem.

 | Autor: RTL RTL

Za dozu zabave i drame bit će rezervirana deseta sezona britanske inačice 'Love Islanda', najgledanijeg i najkontroverznijeg reality showa u kojem, na osamljenom otoku, kandidati moraju pronaći partnera o opstati što duže.

Regionalne serije posljednjih godina ruše rekorde gledanosti i dobivaju hvalospjeve publike i kritike, a dostupne su i uz Voyo. Jedna od njih svakako je i nova sezona serije 'Kalkanski krugovi', priča o suparništvu dviju obitelji u malom mjestu čije tajne čuvane desetljećima polako izlaze na površinu i povratka više nema!

Za bingeanje je već spremna i regionalna serija proslavljenog redatelja Danisa Tanovića 'Kotlina', koja je na nedavno održanom Sarajevo film festivalu dobila prestižne nagrade u kategoriji najboljeg redatelja, glumice i glumca! Serija prati slučaj smrti nepoznatog muškarca koja se prvotno smatrala nesretnim slučajem, no nestanak leša iz mrtvačnice i skriveni motivi osumnjičenih, istražitelje vode u mrežu korupcije, pritisaka, osobnih neuspjeha, neimaštine, beznađa i međunarodnog kriminala.

 | Autor: RTL RTL

Korisnici platforme Voyo već danas mogu birati između upravo dodanih čak dvjesto filmova svih žanrova, a one najmlađe posebno će razveseliti serija dugometražnih filmova o najpoznatijoj lutki na svijetu, Barbie, u kojima će uploviti u njezin ružičasti svijet i zajedno s njom upustiti se u magične avanture.

Već 2. rujna na rasporedu je borilački MMA spektakl koji će se održati u Puli. FNC 'Armagedon' ponovno će okupiti najbolje regionalne borce, a napete spektakularne borbe gledatelji će moći pratiti uživo!

U narednim mjesecima korisnici će na platformi Voyo moći uživati i u nekima od najvećih svjetskih glazbenih i zabavnih franšiza te najpoznatijim reality showovima, među kojima svakako vrijedi istaknuti 'Američki idol', britansku inačicu 'Supertalenta', reality show 'Otok iskušenja', britansku i australsku inačicu 'Braka na prvu', australske verzije showa 'Farmer Wants A Wife' i 'Love Island' te još pregršt filmova i hit-serija svih žanrova.

 

SAZNAJTE VIŠE NA PLATFORMI VOYO!  | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?