Prvi 747 pregleda 13. veljače 2019.

Saamo Petra otkriva kako biti cool!

saamopetraa/instagram

Ako misliš da su svi više cool od tebe, vrijeme je da uzmeš stvar u svoje ruke i izgradiš svoj cool faktor

Svatko ima svoju vibru i privlačni su drugim ljudima na svoj način, ali što ako jednostavno ne znaš kako se istaknuti? Postoji mnogo načina na koje možeš izaći iz svoje 'sigurne zone' i kroz par trikova naučiti koje su to stvari koje utječu na to jesi li cool ili ne. Nije sve u izgledu, a stav igra veliku ulogu u tome kako te drugi vide. Zato, pogled gore i osvoji svijet! Evo što ti Petra savjetuje:

Izgled nije bitan, ali uvijek može biti plus

Ako se ne voliš sređivati, izgled fakat nije nešto što igra veliku ulogu u tome kakvu vibru šalješ. Naravno, izgled uvijek može biti plus. 'Kada se osjećam loše, izaberem si najcool outfit koji mogu smisliti i kada ga obučem, osjećam se sto puta bolje'. Sve je u sitnicama koje tebe čine sretnom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Youngblood. 📸: @ivenmastin

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Samopouzdanje je sve

Što god radiš, moraš imati samopouzdanja. Izgradi samopouzdanje kroz ono što ti se sviđa i bit će ti lakše otvoriti se drugima. Kada si sigurna u sebe puno ti je lakše prilaziti dečkima i pronaći prijatelje. Privlačno je kada nisi ovisna o tuđim mišljenjima, najljepše cure su samostalne i sigurne u sebe. Ako ti misliš da si cool, to će misliti i drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No filter needed, just golden hour ☀️❤️

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Samo opušteno

Kada si u situaciji da ti se sviđa neki dečko, trebala bi imati hrabrosti da mu priđeš. Ako dečko može prići curi, možeš i ti k njemu, nema nikakve razlike. Započni razgovor o nečem što imate zajedničko. Kada se iz toga rodi prijateljstvo, povedi ga u kino i vidi kamo to može odvesti. Uvijek budi opuštena, nikada zatvorena u sebe. Nema smisla da čekaš da on tebi prvi priđe jer on vjerojatno ni ne zna da ti se sviđa, dečki nisu tako strašni kako se čine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is all I have lost, that has set me free. 🎈#ontheroad

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Ako želiš saznati još puno cool ljubavnih, modnih i ostalih savjeta, trk po novi JoomBoos Videostar magazin jer u njemu možeš pronaći sve to i još mnogo više!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sofiamrsloan

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    Ajme, nema šanse da ja prva priđem XD