Prvi 234 pregleda 25. travnja 2024.

Serijal 'Najbolje ocijenjeno' je vani: Najbolji salon u Ljubljani

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog - starog serijala 'Isprobavamo najbolje ocijenjeno' gdje u raznim gradovima Europske unije isprobavamo različite najbolje stvari!

U prvoj epizodi JoomBoosovci Petra Dimić i Alen Žigić posjetili su Ljubljanu i saznali koji beauty salon obavezno treba posjetiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije relaksacije su prvo prošetali gradom gdje su saznali neke znamenitosti o Franzu Prešernu, autoru slovenske himne, a posjetili su i kazalište Križanke, omiljeno mjesto tamošnjih umjetnika. S obzirom da je Ljubljana svojevremeno proglašena i najzelenijim gradom u Europi, posjetili su i park Tivoli.

Nakon obilaženja znamenitosti, potražili su najbolje ocijenjeni salon u Ljubljani. S obzirom na recenzije, odlučili su se na beauty salon La Bonita.

Petra se odlučila za manikuru, a Alen za pedikuru kako bi se nadopunili. Osim manikure, Petra se prepustila u ruke stručnjaka za tretman lica.

Nakon uljepšavanja, zaključili su kako bi svima preporučili La Bonitu, a preporučuju, i pozivaju na, registriranje na stranici zajednoza.eu i da glasaju na nadolazećim izborima! 
 

Tvoja reakcija?