Prvi 340 pregleda 11. ožujka 2020.

Shane prozvao hejtere: 'Užasni ste, prestanite vrijeđati'

shanedawson/instagram

Svoje mišljenje podijelio je na svom kanalu ShaneGlossin beauty...

Youtuber Shane Dawson nedavno je izjavio kako će morati uzeti kratku pauzu od interneta jer se trenutno ne može nositi s hejterskim komentarima na društvenim mrežama, javlja PopBuzz. 

Na Twitteru je objavio screenshot jednog hejterskog komentara koji glasi: 'Volim Shanea, ali mi je žao vidjeti kako se opet udebljao i kako mu se svi smiju'. Svoje mišljenje o svemu sada je ipak podijelio i na svom kanalu ShaneGlossin Beauty.

Prozvao hejtere

"Moj jedini odgovor na takve komentare je 'je**** se' - svi koji se izrugujete nečijoj kilaži. Užasni ste. Iz svega sam, ipak, izvukao dvije lekcije; ne dajte da vas komentari drugih diraju i uostalom, sve što drugi govore o vama je samo projekcija onog što sami osjećaju o sebi ili samo žele pažnju", rekao je Shane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An accurate representation of how exciting my 2020 has been.

A post shared by Shane Dawson (@shanedawson) on

Izjavio je kako je pogriješio kada je dopustio da ga diraju ti komentari. Zaključio je kako više neće pričati o svojoj kilaži niti će se šaliti na račun svojih kila, jer više uopće ne želi govoriti ništa o toj temi.

Bravo, Shane!

Drago nam je da je shvatio da ga ovakvi hejterski komentari ne trebaju previše zabrinjavati. Radi svoj posao super, radi što voli i to je dovoljno! Hejteri su uvijek tu da hejtaju i uvijek će biti...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?