Prvi 1046 pregleda 10. ožujka 2021.

Slavna youtuberica u 31. godini čeka prvu bebu!

zoesugg/instagram

Zoe je na YouTube sceni već više od deset godina, a vijest o prinovi objavila je na svom Instagramu u kratkom klipu koji je snimila sa suprugom Alfiejem

Britanski youtuberski par Zoe Sugg i Alfie Deyes vjerojatno su jedan od najpoznatijih parova na svijetu. Na sceni su već više od jednog desetljeća, a sada su na društvenim mrežama objavili divnu vijest. Uskoro će postati roditelji, a Zoe će na svijet donijeti curicu, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoë Sugg (@zoesugg)

"Jako smo uzbuđeni što s vama možemo podijeliti vijest da nam beba stiže u rujnu ove godine", napisala je Zoella ispod Instagram objave. U videu je nekoliko zajedničkih snimaka, fotografija te prva slika njihove bebe s ultrazvuka. Istu je snimku objavio i Alfie.

Zoe i Alfie zajedno su o 2012. godine, a prije nekoliko godina Zoe je u jednom intervjuu izjavila kako ni ona ni Alfie nisu baš zagriženi za brak pa se nemaju potrebu zaručivati. Oduvijek su znali da žele biti zajedno i osnovati obitelj, samo im taj papir nije bio previše bitan, naglasila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoë Sugg (@zoesugg)

"Nikad nismo razgovarali o zarukama, ali smo razgovarali o djeci i zajedničkoj budućnosti, obitelji... Jako smo uzbuđeni oko toga", ispričala je Zoe za Cosmopolitan.

Mnogi njihovi kolege i prijatelji, ali i fanovi, čestitali su im na divnoj vijesti ispod njihovih Instagram objava. "Ovo su najbolje vijesti ikad! Jedva čekam da postanem zabavan ujak", napisao je Zoein brat, također youtuber, Joe Sugg.

I mi im želimo svu sreću zajedno!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?