Prvi 701 pregleda 15. srpnja 2022.

Top 5 fotki za tvoj ljetni Instagram feed

xniks2x/ema luketin/instagram

Ako tražiš inspiraciju za svoj ljetni Instagram feed i više ne znaš kakve fotke napraviti, a da malo razigraš svoj profil, nastavi čitati. Pronašli smo neka kreativna i trendy rješenja koja će oduševiti tvoje prijatelje i pratitelje

Bez cenzure s plaže

Ljeti želimo da nam sve bude samo opušteno, neopterećeno... Pogotovo kad dane provodimo na plaži, sunčamo se, kupamo, odmaramo od obaveza, uživamo. Ali naravno da i sve te trenutke želimo obilježiti i fotografije istih objaviti na Instagramu. Jer, budimo realni, što spontanije fotke, to su bolje! Zar ne? 

Ajmo jednu u hodu...

Ove fotografije koje 'zaustavljaju' momente naših dugih, ljetnih šetnji su nam toliko slatke. Ove godine su posebno popularne otkako je 'hot girl walk' postao must have svakog dana. Koja je najbolja tjelovježba znači? Pa šetnja, naravno! I sve te šetnje želimo zauvijek zabilježiti i objaviti ih da ih se uvijek možemo sjećati. I da nas motiviraju na dane kad nam se ništa ne da pa možda ipak izađemo malo u šetnju na zrak...

'Bez fotkanja, molim'

Fotke koje izgledaju kao da nam se nikako nije dalo biti na njima. Kontradiktornost koju obožavamo ovog ljeta! Naša JoomBoosovka Saamo Petraa jednu takvu fotografiju nedavno je objavila na svom Instagramu i već je oduševila svoje pratitelje. A tko će biti vaš fotograf kojemu ćete reći 'molim te bez fotkanja'?! 

Fotka na stepenicama 

Ako postoji ultimativna fotka ljeta 2022. godine onda je to OVA fotka! Fotografije na stepenicama na moru, u podzemnim garažama, ispred zgrada u centru... Ove slike odaju taj neki dojam urbanog i modernog i apsolutno sve IT cure ih ovog ljeta imaju na svojim feedovima na Instagramu. A kako se tebi sviđa? 

Igra sjena

Naša xniks2x na najnovijim se fotografijama s mora poigrala sjenama i dobila tako sjajan rezultat! Izgleda misteriozno, intrigantno, zavodljivo, opušteno. Sve ono što želimo biti kad dođe ljeto i topliji dani. A iako se čini kao da vam za ovakvu fotografiju trebaju posebna rasvjeta, skupocjeni fotić i profesionalni fotograf, zapravo je to daleko od istine. Za napraviti ovu fotografiju bit će vam dovoljan i samo jedan pametni telefon. Baš kao i za sve ostale fotografije iz ovog članka...

Znamo kako i ti možeš napraviti sve ove fotografije!

 | Autor: honor honor

A mi imamo savršen smartphone koji će biti vaš najvjerniji suputnik i suradnik za najbolje ljetne fotografije 2022. godine! To je novi Honor X8 pametni telefon!

Honor je ovim najnovijim džepu prihvatljivim modelom X8 ciljao ljude koji vole velike ekrane i velike baterije te vrhunske kamere za najbolje fotografije za društvene mreže. Baterija će vam pritom trajati satima pa fotosešn može trajati - isto tako satima!

Za selfije će vam odlično poslužiti širokokutni objektiv od 16 MP, a stražnji paket kamera, koji čine glavni širokokutni objektiv od 64 MP te odrađuje većinu posla, idealni su za sve ove gore TOP fotografije koje želite što prije isprobati i napraviti i za sebe. Osim dnevnih, pomoću ovog pametnog telefona i noćne će vam fotografije ispasti odlično, a dobit će i onaj poseban 'blurry' efekt koji je među milenijalcima i generacijom Z influencera toliko popularan!

 | Autor: honor honor

Osim vrhunske kamere, Honor X8 nudi i memoriju od 128GB i 6GB RAM-a, štedljivu i dugotrajnu bateriju, moderan dizajn i olakšano snalaženje u izbornicima, a cijeli ovaj paket možete dobiti po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Više o ovom super pametnom telefonu potražite i na službenim Honor stranicama, a ako tražite idealnog suputnika za ovo i svako drugo ljeto te svako drugo godišnje doba, svakako Honor X8 ozbiljno uzmite u obzir!

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s brendom Honor po najvišim standardima JoomBoos Native Studija. 

Tvoja reakcija?