Prvi 3098 pregleda 19. travnja 2020.

Tretman za obrve koji je zavladao društvenim mrežama

karolina.probeauty/instagram

Cara Delevingne je svojom prvom pojavom na modnoj sceni oduševila publiku prirodnim, bujnim i tamnim obrvama te tada pokrenula beauty trend koji i danas vlada među mnogim djevojkama.

Zamisli da postoji tretman kojem bi se mogla podvrgnuti sama kod kuće kako bi dovela svoje obrve do savršenstva? Kako piše Cosmopolitan, čini se da takav tretman stvarno postoji. Riječ je o laminiranju obrva!

Ako nisi upoznata s tretmanom, laminiranje obrva u osnovi možeš smatrati tajnom dobivanja obrva visokog sjaja i ultra-punog izgleda. Iako je laminiranje prisutno već prilično dugo, tek nedavno je postalo popularno.To je, inače, neinvazivna (i manje trajna) alternativa microbladingu.

Laminiranje obrva izvrsno je za popunjavanje praznina, dodavanje definicije i daje iluziju više dlaka na rijetkim obrvama. Laminiranje obrva je tretman u tri koraka, namijenjen ispravljanju dlaka na obrvama.

Neke cure ga izvode same kod kuće

Evo kako postupak izgleda u nekoliko koraka:

Prvi korak:

Prvo dolazi krema za “razbijanje” vlasi kako bi se vlasi lakše kretale u oblik koji pokušavamo stvoriti. Nakon što je nanesete na obrve, čvrsto pritisnete foliju, a zatim to ostavite stajati 8-10 minuta.

Drugi korak:

Sloj kreme se briše, a zatim se ponovno nanese drugi sloj kreme i folija te ostavi da tako stoji još 8-10 minuta.

Treći korak:

Na kraju na obrve nanosimo hidratantni ulje koje ostaje na obrvama kako bi se uklonila suhoća.

I to je to! Zvuči jednostavno, zar ne?

Ovaj je tretman ipak bolje prepustiti stručnjacima

Iako ovaj tretman, u teoriji, možemo izvesti doma, ipak je bolje pričekati još malo, dok se ne otvore kozmetički saloni, i taj tretman ipak prepustiti stručnjacima! 

via GIPHY

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?