Prvi 200 pregleda 06. kolovoza 2020.

U Supetru se filmom 'Mater' otvara 6. Brač Film Festival

bff

Debitantskim dugometražnim igranim filmom 'Mater' sa sjajnim glumicama Nevom Rošić i Darijom Lorenci, redatelja Jure Pavlovića kojeg bračka publika pamti po kratkom filmu 'Piknik', večeras se otvara šesto izdanje Brač Film Festivala.

Bogati program festivala

 | Autor: bff bff

Do 8. kolovoza u dugometražnom programu prikazat će se i francusko-belgijska komedija 'Alice i Gradonačelnik', Nicolasa Parisera, o političaru koji se istovremeno bori s egzistencijalnom, ali i krizom srednjih godina te srpski kinohit 'Ajvar', redateljice Ana Marije Rossi sa Sergejom Trifunovićem i Natašom Ninković u glavnim ulogama.

Filmovi 'Kućica', redatelja Jakova Nole, 'Brokula', redatelja Eliotta Fetweesa i 'Joseph navršava 42', redatelja Paula Mazierea, aduti su kratkometražnog programa bračkog filmskog festivala koji se i ove godine održava u romantičnom ljetnom kinu Supetar.

Program za klince

 | Autor: bff bff

Zbog sigurnosti i dječji program seli na otvoreno, na ljetnu pozornicu iza supetarske crkve. Klinci će moći uživati u zabavnim filmskim naslovima poput avanturističke dramske priče 'Moje neobično ljeto s Tess', animiranog francuskog filma 'Putovanje jednog princa' te moderne bajke 'Rocca mijenja svijet'.

Izložbe umjetnica

 | Autor: bff bff

Ove godine izložbom će se predstaviti i dvije bračke umjetnice Ana Košecky i Katarina Kolimbatović, a zbog ograničenog broja mjesta u ljetnom kinu filmoljupci mogu nabaviti karte na info pointu Brač Film Festivala na supetarskoj rivi ili ih rezervirati na stranici festivala.

 | Autor: bff bff

"Supetar je oduvijek volio umjetnike i umjetnici su voljeli Supetar, pa mi je iznimno drago što ćemo i ove godine na tri dana postati središte filmske umjetnosti i programom vrhunskih debitantskih filmova podržati redatelje i umjetnike te uz sve propisane mjere obogatiti vrhunskim sadržajem ovu iznimno zahtjevnu turističku godinu", ističe Ivan Cvitanić, direktor TZ grada Supetra.

 | Autor: bff bff

Tvoja reakcija?