Prvi 746 pregleda 26. kolovoza 2019.

Zaljubljeni celebrityji: Što se događa s Camilom, Gagom?

camimendes/ladygaga/instagram

Ovo su najnovije vijesti iz svijeta poznatih i slavnih. Samo ovoga puta pišemo o zaljubljenim celebrityjima da vam malo popravimo ponedjeljak.

Camila Mendes i Charles Melton proslavili prvu godišnjicu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

365 days. i love you.

Objavu dijeli camila mendes (@camimendes)

Iako dugo nisu htjeli potvrditi svoju vezu, sad je već svima jasno da su zvijezde Riverdalea sretno zaljubljene. I to već punih 365 dana. Da, upravo su proslavili prvu godišnjicu veze, a Camila je sve obilježila preslatkom objavom na Instagramu.

Objavila je fotku sebe i Charlesa na brodu, uz zalazak sunca te uz njihov poljubac napisala: "365 dana. Volim te." Kratko i slatko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

labor day getaway

Objavu dijeli camila mendes (@camimendes)

Šuškanja o njihovoj vezi počela su prošlog ljeta, a fotka (opet s broda) na kojoj su njih dvoje zagrljeni i u društvu ostalih kolega iz Riverdalea fanovima je dala naslutiti da se između kolega zaista rađa ljubav.

Još jedna Camila se zaljubljuje preko ušiju - u Shawna i u sebe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Camila Cabello uhvaćena je za vikend na koncertu svog dečka Shawna Mendesa i u publici je izgledala zaljubljenije no ikad. Ipak, unatoč zaljubljenosti, Camila se bori s raznim drugim problemima o kojima je sad progovorila na Instagramu.

Možda te zanima... Camila nikad zaljubljenija na Shawnovom koncertu

Naime, javila se i na Instagramu objasnila "zašto baš i ne koristi Instagram tako često."

"Svima vam želim poslati malo ljubavi. A razlog zašto nisam često na društvenim mrežama jest zato što one nisu dobre za mene. Ne znam kako se nositi sa svime što ljudi ovdje pišu o meni i zbog toga to uopće ne čitam. No, svjesna sam da mogu ovu platformu pametno iskoristiti i pomoći ljudima, barem nekako", započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really wanted to send love to everyone on here - I don’t go on social media that much cause it’s not good for me, and I don’t know how to not be affected by what people say on here so I just don’t read it- but I am totally aware that I can use this platform to help people even in small ways! so to anyone on here who is struggling, which we all do sometimes cause we’re human!!! I super recommend taking five minutes out of your day to just breathe. I’ve been doing this lately and it’s helped me so much, i didn’t understand meditation before, or the concept of just noticing your breath, but I’ve been doing it the past few months and I can feel the quality of my life improving - I used to live so much in my head , constantly trapped in my overthinking and being in my head as opposed to the present moment- and lately just going back to my breath and focusing on it puts me back in my body and back in the present and helps me so much. Take five minutes out of your day today to just inhale for 5 seconds through your nose , and exhale for 5 seconds through your mouth - and super focus on your breath and how it feels coming in and out of your nostrils . Do it three times a day and whenever you feel yourself getting overwhelmed. I know lots of us on here are growing up and learning how to be human lol, and that can be intense and hard sometimes - I think some tools are really life changing and help you know how to do that better, so I just thought i’d share something that’s really helped me; and hopefully it helps you guys!!!! Anyway, LOVE YOU!!!! See you soon 😈😈😈😈

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Zatim je svim fanovima, koji se možda osjećaju poput nje, savjetovala da svaki dan uzmu malo vremena za sebe i samo "udahnu."

"Radim to često u zadnje vrijeme i jako mi je pomoglo. Prije nisam razumjela što znači meditacija ili što uopće znači obratiti pažnju na vlastito disanje, no u zadnjih nekoliko mjeseci sam se koncentrirala na to i već osjećam kako mi se kvaliteta života popravlja. Nekad sam živjela 'u svojoj glavi', previše sam razmišljala o svemu i maštala umjesto da sam bila prisutna u trenutku", dodala je te objasnila kako se sada trudi raditi upravo suprotno, uživati u onome što je sad i voljeti sebe malo više.

Super savjeti za sve!

Gaga je romantična i, misle fanovi, jako zaljubljena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italians cook with love ❤️ #facts

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Fanovi su, također, uvjereni da je i Lady Gaga prilično zaljubljena, posebno nakon što je objavila fotku sebe s buketom cvijeća i u opisu napisala: "Talijani kuhaju s ljubavlju."

Naravno, obožavatelji su se 'uhvatili' ovog dijela povezanog s ljubavi pa su joj u komentare mahom pisali: "Gaga, jesi li ti to zaljubljena?"

Prošlog mjeseca, zvijezda filma A Star is Born viđena je kako se ljubi sa svojim kolegom, Danom Hortonom u Los Angelesu. Tko zna, možda je baš njihova romansa prerasla u nešto više, a Gaga, koja je inače Talijanka, je svom novom dečku odlučila skuhati romantičnu večeru. Okej, sad baš blebećemo, ali stvarno...tko zna!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    preslatko <3