Prvi 3714 pregleda 29. kolovoza 2023.

Zodijak: Evo koga čeka tjedan pun ljubavi i romantike

Canva

Nekim je horoskopskim znakovima ovaj tjedan predodređen za ljubavni uspjeh i romantiku.

S retogradnim Uranom koji nas pokreće, pred nama je tjedan progresivnih poteza i odlučnih akcija. Međutim, ovaj tjedan nije idealan za one sa slabim srcem kada se govori o ljubavi i romantici. Potrebna je hrabrost da bi se prošlo kroz ovaj tjedan pun turbulencija i neočekivanih situacija.

No ova tri horoskopska znaka izbjeći će ljubavne probleme i nedaće ovoga tjedna:

1. Ovan

Ništa se ne događa bez vašeg nadzora, stoga, kada želite postići uspjeh u ljubavi, činite to s velikom namjerom i snagom. Želite uspjeh u ljubavi s osobom koju ste tek upoznali? Ovaj ćete tjedan otkriti da je ta osoba daleko od savršene, ali tko je uopće savršen?

Ono što ćete uzeti u obzir ovaj tjedan je da, iako vaš partner nije savršen, svakako ga vrijedi zadržati. Kada vam se počne sviđati taj način razmišljanja, iznenada vam partner postaje bolji i savršeniji nego što ste ikada mislili da je moguće.

Zapamtite da je kompromis odlična ideja, a s obirom da ste sada otvoreni za tu ideju, sve u vašem ljubavnom životu dolazi na svoje mjesto.

 | Autor: Canva Canva

2. Blizanci

Zbog sumnje u sebe počeli ste pretpostavljati da ljudi u vašem životu ne misle da možete imati pristojan ljubavni život. Nitko ne razmišlja o tome imate li uopće ljubavni život ili ne, stoga si učinite uslugu i prestanite se pitati što drugi misle o vama. Umjesto toga, usredotočite se na osobu koja je ušla u vaš život i prestanite predviđati propast i tugu.

Živite u trenutku jer, ukoliko to učinite, ovaj ćete tjedan doživjeti nešto što si nikada prije niste dopustili. Vaš vas partner voli i čeka da prestanete sanjariti. Ljubav je ovdje za vas. Uživajte u njoj i proživite svaki trenutak!

 | Autor: Canva Canva

3. Djevica

Drage Djevice, ovaj je tjedan idealno vrijeme za poboljšanje vašeg emocionalnog stanja i pripreme za nove i uzbudljive romantične prilike.

Ovaj ćete se tjedan vi i vaš partner osjećati lakše nego ikad. Vaši su problemi riješeni te je ovo vrijeme idealno za uživanje u romantičnim trenucima, piše YourTango.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?