Upišite pojam pretrage...

16 postera

Novi COOL je vani - imamo 2 super dara i puno iznenađenja!

Novi COOL je vani - imamo 2 super dara i puno iznenađenja!
FOTO: Cool redakcija
Zvijezde

Svi trk na kioske jer je novi broj omiljenog časopisa od danas na kioscima

U COOL-u smatramo da naši čitatelji zaslužuju najbolji sadržaj - zato je novi broj prepun autorskih priča, kolumni, raznih zanimljivosti koje smo istražili za vas, i intervjua koje smo obavili!

U novom broj COOL-a saznat ćete sve (ali zaista sve) detalje o kandidatima Videostara, ali i žiriju i voditeljima, i naravno pobjedniku LayZ-ju - kada se treba početi baviti YouTubeom i kako otkriva upravo Matija Lazarević.

Matija Lazarević

Osim toga tu su novosti o omiljemi zvijezdama poput Selene Gomez, Justina Biebera, ali i zanimljiva priča o putu do uspjeha jedne od najpoznatijih pjevačica današnjice. 

Što napraviti kada voliš starijeg dečka? Ili ako si zadnja djevica u društvu? Odgovore saznaj upravo u novom broju COOL-a, a možeš i riješiti i test koji će ti pomoći da nađeš odgovore na neka pitanja. 

Pisali smo i svim vodećim modnim trendovima, i boji bez koje nijedna zima ne prolazi. Tu su i prijedlozi za novogodišnji make up, outfit, ali i foto modna inspiracija uz predivnu Mariju Bokšić...

Lana na tulumu Videostara

Koja je najveća ljubav Lane Jurčević i u čemu je najviše modno griješila, ali i kako je bilo nastupati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' - saznajte u velikom intervjuu s omiljenom pjevačicom. 

Darujemo i njen jumbo poster, koji je samo jedan od ČAK 16 odličnih poster...

Kako i mi volimo naše čitatelje dodatno razveseliti u ovo blagdansko vrijeme, darujemo vam knjigu 'Likantropija' koja je hrvatska verzija 'Sumrak' sage, ali i još jedan poklon iznenađenja!

Još ste kod kuće? Šal i kapu na glavu i požuri na kioske :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Komentari (0)

Zasad nema komentara. Budi prvi!